HAR TOMONLAMA BARKAMOL SHAXSNI SHAKLLANTIRISH MILLIY TARBIYANING BOSH MAQSADI - Esirgapova, Malohat; Mingjigit, Xolbekov (Журнал музыки и искусства, 2021)
Annotasiya: Maqolada insonning har tomonlama barkamol shaxs bo'lib yetishishiga ta’sir etuvchi omillar shuningdek pedagogik taʼlim jarayonida talaba - yoshlarning shaxs sifatida rivojlanishi, uning har tomonlama kamolga yetishi qonuniyatlari, shaxs kamolotiga taʼsir etuvchi omillar, barkamol shaxsni shakllantirish mezonlari o'rganiladi.