MUSIQA DARSLARINI XALQIMIZ O’TMISH TARIXI BILAN O’ZARO BOG’LIQLIKDA TASHKIL ETISH YO’LLARI VA MEHANIZMLARI - Karimov, Saxob; Sevinch, Niyatqobilova (Журнал музыки и искусства, 2021)
Annotatsiya: Bugungi kunda tarixiy, madaniy va ma’naviy ahloqiy qadryatlarning keng qatlamlarini qayta idrok etish san’atning sohalarida bo’lganidek, musiqiy san’atda ham yaqqol namoyon bo’lmoqda. Asrlar bo’yi ota-bobolarimizdan bizgacha yetib kelgan musiqiy madaniyatimizni asrash, bugungi kunning dolzarb vazifasi bo’lib qolmoqda.