JAMIYAT VA INSON MA’NAVIYATI TAKOMILIDA MILLIY MUSIQA SAN’ATINING O‘RNI - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Tarixan xalqimiz madaniy hayotida musiqa san’ati muhim o‘rin tutgan. Mazkur san’at xalqimizning madaniy qadriyatlari va urf-odatlaridan oziq olib, ma’naviy rivojlanishga erishishida muhim ahamiyatga ega bo‘lmoqda.