MAKTAB MUSIQA MADANIYATI O‘QITUVCHISINI TAYYORLASHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYANI QO‘LLASHDA KOMPYUTER IMKONIYATLARI. - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada hozirda musiqa madaniyati darslarini olib borishda zamonaviy yondashuv asosida nutq hosil qilish qonuniyatlarini qo‘llash bilan birga bolalar bilan musiqiy mashg‘ulotlarida kompyuter imkoniyatlaridan foydalanish yo‘llari to‘g‘risida fikr yuritilgan.