TALABALARDA MUSIQIY QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISHGA YO‘NALTIRILGAN KOMPYUTER DASTURLARIDAN FOYDALANISH - Abduraximov, Azam (Журнал музыки и искусства, 2021)
Talabalarga ta’lim-tarbiya berish jarayonida Musiqa madaniyati darslarini kompyuter yordamida o‘tishning o‘ziga xos yo‘llari yoritilgan.