MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Oktamov, Avazbek (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu ilmiy maqolada pedagogik faoliyatni amalga oshirish uchun zarur bo‘lgan, ya’ni yoshlarning ma’naviy, badiiy va ahloqiy madaniyatini shakllantirishga, ijodiy mahorat, nafosat va badiiy didni o‘stirishga, fikr doirasini kengaytirishga, mustaqillik va tashabbuskorlikni tarbiyalash kabi bilimlarni olish muammolarini yoritishga, musiqa madaniyati darslarida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlariga bag‘ishlangan